top of page

VERZENDING/RETOURNEREN

Bestellen & leveren

Wij accepteren bestellingen uit Nederland, Duitsland en België. Voor verzendingen naar andere landen kan je via e-mail contact opnemen.

Levertijd

Je bestelling wordt direct verwerkt zodra we de betaling binnen hebben. Je ontvangt een e-mailbericht als we de bestelling hebben verzonden. Het pakket wordt binnen twee à vijf werkdagen op het bezorgadres afgeleverd. Indien een product niet voorradig is, kan de levering iets langer duren. We nemen dan contact met je op.
PostNL doet voor ons de bezorging.

Niet thuis?


Een lamp 

Geen probleem, het pakket kan door de brievenbus.

 

Meerdere lampen

Dan geven we het af bij de buren of bij een PostNL-punt. Met de track & trace-code zie je waar je het pakket kunt ophalen.  Heb je de PostNL-app? Daarmee kun je ook zien waar je pakket is.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, hanteren wij een vast tarief van € 2,- inclusief btw. Bij een bestelling vanaf € 50,- inclusief btw worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor verzending naar het buitenland brengen we de geldende PostNL-tarieven in rekening. Of van een soortgelijk postbedrijf.

Retourneren
 

Uiteraard is het mogelijk om artikelen gekocht bij Packlamp te retourneren of te ruilen. Daarbij zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor rekening van de klant. Doe de bestelling in een verzenddoos, inclusief alle onderdelen en het bestelformulier.
Voor retourneren en ruilen gelden de volgende voorwaarden:

  • Stuur ons een e-mail als je wilt retourneren of ruilen.

  • Alleen artikelen die zijn gekocht bij de webshop van Packlamp kunnen worden geretourneerd of geruild.

  • Bij ons online bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild in de winkels die onze producten verkopen.

  • Stuur het artikel onbeschadigd en in een degelijke verpakking terug.

  • De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper.

  • Meld de annulering bij ons aan met een e-mail binnen veertien dagen na bezorging. Het artikel moet vervolgens binnen nog eens veertien dagen zijn geretourneerd. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden en is deze definitief.

  • Ongefrankeerde terugzendingen nemen wij niet aan.

Retouradres: 

Packlamp Retour
Keizersgracht 482

1017 EG Amsterdam

Bij verzending naar het buitenland zijn de douane- en invoerkosten voor rekening van de klant.

bottom of page